Pui la cuptor cu legume

de ala_oancea in Pui, 6 Iul 2009 | 8244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si 1 piept de pui
  • 5 cartofi noi
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 6 rosii cherry galbene
  • sare, piper, boia, rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor cu legume:

Se ung pulpele si pieptul de pui taiat in doua cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se prajesc putin in tigaie, dupa care se scot si se caleste ceapa taiata rondele si usturoiul. Se adauga ardeii taiati felii si apoi cartofii. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si rozmarin. Se lasa vreo 5 minute la prajit, dupa care se aseaza toate in tava, adaugand si rosiile. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute. Am servit cu mujdei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu spanac